Babagan Kita

1

Shenzhen Aopvision Tech Co., Ltd. didegaké ing taun 2006, khusus ing R&D, produksi lan penjualan ing industri keamanan. Kita nawakake kabeh rentang produk CCTV kanggo pelanggan ing saindenging jagad, kalebu Deteksi Wajah Cerdas / jangkauan Wajah IDH.265 NVR, Kamera IP Cerdas, Smart 5 IN 1 XVR, Kamera HD profesional lan kinerja dhuwur, Kamera WiFi lan Kit NVR WiFi, Kamera Surya 4G / Wifi . Minangka salah sawijining produsen terkemuka ing Tiongkok, Aopvision darmabakti kanggo nyedhiyakake teknologi kelas dhuwur, produk berkualitas, lan layanan profesional. 

Aopvision duwe koleksi talenta R&D, lan wis nggunakake pengalaman suwene taun kanggo industri keamanan ing China. Ing ndhuwur kasebut, Aopvision dadi platform teknologi level tinggi. Perusahaan nggunakake sistem manajemen perusahaan canggih lan sistem OA modern, lan mbentuk mode produksi ramping telu karo siji karo TQC, TPS lan TPM.

Aopvision ngetrapake manajemen QC kanggo efisiensi kerja uga biaya uga murah. Mula, kita wis entuk Sertifikat Kualitas Internasional ISO2008 lan Sertifikat Manajemen Lingkungan Internasional ISO14001; Salajengipun, produk seri kita disetujoni karo sertifikat RoHS, CE lan FCC, sing nawakake produk kualitas lan kompetitif kanggo klien lan layanan sawise adol banget.

Produk otopoli digunakake kanthi akeh ing perusahaan, bangunan cerdas, hotel & pasar, lan papan dununge lsp. Saiki, produk kita wis sukses diakoni ing Amerika, Kanada, Jepang, Inggris, Jerman lan negara lan wilayah liyane.

nijiupaipaishou

Aopvision negesake ide babagan pangembangan umum lan harmoni, lan nyedhiyakake kabeh kanggo nggawe urip masarakat tentrem lan aman ing saindenging jagad.

    "Luwih aman, Luwih cerdas", iki misi kita!

Aopvision bakal terus njogo semangat perusahaan "Konsentrasi Pengabdian Profesionalisasi", bakal terus berkembang, njelajah lan nggawe lapangan pengawasan video, kanggo ngasilake produk sing efektif lan larang regane larang, lan nuwuhake nilai paling gedhe kanggo para pelanggan.

Konsep Manajemen: Kita ngetrapake "pasar luwih dhisik, dhisik pelanggan", berorientasi pasar lan customerdemand minangka konsep manajemen inti. Kita wis kerja keras terus nganyari produk lan ningkatake layanan. Kita wis mesthi karo sampeyan.

Sistem Kualitas: Kita nyiyapake pusat produksi lan pusat kualitas, nggawe sistem kontrol kualitas sing ketat. Kabeh produk ngalami tes reliabilitas sing ketat lan nyoba lingkungan sadurunge dikirim. Kita nggunakake sistem manajemen mutu ISO9001: 2015 lan entuk sertifikasi.

Sistem Lingkungan: Kita wis entuk sertifikasi ISO14001, kanggo mesthekake manawa perusahaan ora duwe efek adetrimental ing lingkungan. Kita entuk sertifikasi ROHS, kabeh produk lan komponen produk diproduksi sesuai karo standar ROHS.

Kekuwatan kita:

1-Panasonic advance NPM SMT Line, Kacepetan dhuwur, ditambah karo Yamaha SMT LINE

2-Setel Mili Udhara Suhu Dhuwur

Garis Majelis 3-Baris

Tim R&D 4-kelompok sing dibantah 50 wong

Kapasitas Qty Wulan: 200K Kamera, 30K-50K DVR / NVR

1wqrewqft