Bantalan Deteksi Suhu AI & Suhu

  • Access Control Camera  (Face Recognition/Temperature Indicator)

    Akses Kontrol Kamera (Pangenalan Wajah / Indikator Suhu)

    Fitur: - Deteksi suhu awak kanthi otomatis tanpa kontak, sikat rai manungsa lan tindakake akuisisi suhu manungsa kanthi presisi tinggi sekaligus, efek cepet lan dhuwur - Rentang pangukuran suhu 30-45 (℃) Akurasi ± 0,5 (℃) - Otomatis ngenali personel sing ora katutup lan menehi peringatan wektu nyata - Dhukungan pangukuran suhu jarak tengah lan peringatan wektu nyata suhu dhuwur - Dhukungan data suhu SDK lan docking protokol HTTP - Registrasi lan rekam kanthi otomatis ...
  • Access Control Camera  (Face Recognition/Temperature Indicator)

    Akses Kontrol Kamera (Pangenalan Wajah / Indikator Suhu)

    Fitur: - Deteksi suhu awak kanthi otomatis tanpa kontak, sikat rai manungsa lan tindakake akuisisi suhu manungsa kanthi presisi tinggi sekaligus, efek cepet lan dhuwur - Rentang pangukuran suhu 30-45 (℃) Akurasi ± 0,5 (℃) - Otomatis ngenali personel sing ora katutup lan menehi peringatan wektu nyata - Dhukungan pangukuran suhu jarak tengah lan peringatan wektu nyata suhu dhuwur - Dhukungan data suhu SDK lan docking protokol HTTP - Registrasi lan rekam kanthi otomatis ...