Kamera Peluru

Katrangan singkat:


Detail Produk

N9516XF-200W

 2M Bullet H.265AI Seri kamera jaringan nirkabel tandha pindho

Fitur :

 2.0M 1 / 2.7 ″ Sensor CMOS Scan Progresif ;          

 Resolusi HD 1080P, gambar jelas 、 indah ;

 Lensa HD eksklusif kanggo garis super starlight 4mm@F2.0

 Rana elektronik otomatis, cocog kanggo lingkungan ngawasi sing beda ;

 Jarak IR: 2 pcs led led, 4 pcs warm led: 30-40 meter ;

 Desain anti banyu IP65

 Dhukungan fungsi nyuda swara WDR, 3D ;

 Kompresi video H.265, kualitas gambar dhuwur, tingkat bit sithik ;

 Dhukungan ngawasi remot ponsel (iOS, Android) ;

 Akses multi-browser (IE 、 Chrome 、 Firefox 、 Safari) ;

 Tumpukan informasi dhukungan (Kayadene : ID 、 IP 、 DDNS) ;

 Dhukungan WEB 、 CMS 、 VMS 、 MYEYE service layanan cloud ;

 Dhukungan docking karo HVR / NVR , ndhukung protokol Onvif standar

Skenario aplikasi

Cocog kanggo dalan, gudang, parkir undergroud, bar, pipa, taman lan papan liyane kanthi cahya sithik utawa ora ana cahya lan mbutuhake kualitas gambar HD.

 

Nomer model

N9516XF-200W

Kamera

Model

N9516XF-200W

Jinis sensor

    1 / 2.7 ″ CMOS Scan Progresif 

Min katerangan

Werna : 0.01Lux @ (F1.2, AGC ON)
B / W : 0,001 Lux @ (F1.2, AGC ON), 0 Lux kanthi IR

Rana

1/50 (1/60) S-1 / 10.000S 

Lensa

HD lensa4/6mm@F2.0

Antarmuka lensa

M12 

D / N ngalih

Aktifake mode lampu variabel cerdas opsional

Gambar

Ukuran gambar maksimal

2594 * 1944

Tingkat pigura

Mode PAL: 5MP @ 15fps
Mode NTSC: 5MP @ 15fps

Setelan gambar

Jenuh, padhang lan kontras bisa diatur karo klien utawa browser

Standar komprèsi

Standar komprèsi

H.265AI Kompresi coding video 

Tingkat bit output sing dikompres

0,1Mbps ~ 6Mbps 

Standar kompresi audio

G711a 
Fungsi jaringan

Panyimpenan

Simpenan jaringan / kertu SD

Alarm cerdas

Deteksi gerakan, kerugian video, kabel rusak, konflik alamat IP

Protokol dhukungan

TCP / IP, HTTP, DHCP, DNS, DDNS, PPPoE, SMTP, NTP, (HTTPS, SIP, 802.1x, IPv6 opsional;)

Umume

Anti-kedhep, stream kode dobel, deg-degan, proteksi sandhi 

Pelabuhan

Pelabuhan komunikasi

Siji port Ethernet adaptif 10 / 200mbps, antarmuka RJ45

Spesifikasi umum

Suhu kerja

-10 ℃ - + 60 ℃  

Kelembapan kerja

10% -90% RH

Pasokan listrik

DC12V ± 10% / POE

Jarak IR

2 pcs led led, 4 pcs warm led: 30-40 meter

Konsumsi daya

MAX 10W 

Tingkat proteksi

IP65 

Bobot gundhul

g 

Ukurane

mm * mm * mm 

HTB1aRlVUXzqK1RjSZFCq6zbxVXau.jpg_.webp


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan