Konsumsi daya sedheng

  • WiFi battery Camera-CG1

    Kamera baterei WiFi-CG1

    ◆ Upgrade firmware online, lan nganyari fungsi lan pengalaman sing padha ◆ Algoritma kompresi video H.265 Standar sing bisa ngirim video definisi tinggi ing jaringan kanthi bandwidth sing sempit; video definisi tinggi lokal kanthi kualitas gambar dhuwur lan streaming sithik sing ndhukung presentasi sing luwih lancar tanpa memedi. ◆ Interkom swara rong arah didhukung; kumandhang diilangi; swara ditindhes. ◆ Kompatibel karo Android; ngawasi wektu nyata remot didhukung karo cerdas IOS ...
  • WiFi battery Camera-Snap 11S

    Baterai WiFi Kamera-Snap 11S

    ◆ Upgrade firmware online, lan nganyari fungsi lan pengalaman sing padha ◆ Algoritma kompresi video H.265 Standar sing bisa ngirim video definisi tinggi ing jaringan kanthi bandwidth sing sempit; video definisi tinggi lokal kanthi kualitas gambar dhuwur lan streaming sithik sing ndhukung presentasi sing luwih lancar tanpa memedi. ◆ Interkom swara rong arah didhukung; kumandhang diilangi; swara ditindhes. ◆ Kompatibel karo Android; ngawasi wektu nyata remot didhukung karo cerdas IOS ...
  • 3.2W5.5V Solar Panel

    Panel Surya 3.2W5.5V

    Iki minangka panel surya sing dirancang dening perusahaan kanggo produk konsumsi daya murah (kamera batere, kamera kothak, kamera PTZ mini). Uga bisa digunakake dhewe kanggo lampu lalu lintas, ngisi daya mobil, lsp. Produk kasebut anti banyu, anti banyu lan anti debu, cocog kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan. Sawise diuji lapangan ing pirang-pirang kesempatan lan kanthi produk konsumsi daya sing sithik, produk iki duwe kekuwatan sing cukup kanggo mesthekake yen jinis produk mati kabeh taun lan menehi ngawasi lengkap ...