PTZ Mini

Katrangan singkat:


Detail Produk

N813X-200W-3.6MM 2.0MP 2.5 inci PTZ WiFi ing njero ruangan / ruangan

Fitur :

 2.0MP, 1/3 ″ Sensor CMOS katerangan sithik ;

 Proses HD 28NM duwe konsumsi daya sing luwih murah, stabilitas lan andal, resolusi 1080P sing luwih dhuwur, gambar sing bening lan alus ;

 HD lensa khusus 3.6mm@F2.0;

 Ngalih otomatis ICR, ngerteni ngawasi awan lan wengi ;

 Rana elektronik otomatis, adaptasi karo lingkungan ngawasi sing beda ;

 Jarak inframerah: 4 lampu LED daya dhuwur 4 lampu putih 15 meter nganti 20 meter ;

 Dhukungan digital kanthi dinamis, fungsi nyuda swara 3D ;

 H.265AI Teknologi kompresi video, kualitas gambar dhuwur, tingkat bit sithik ;

 Dhukungan ngawasi remot ponsel (iOS, Android) ;

 Akses multi-browser (IE 、 Chrome 、 Firefox 、 Safari) ;

 Ndhukung informasi dhukungan (kayata: ID 、 IP 、 DDNS lsp) ;

 Ndhukung WEB 、 CMS 、 VMS 、 MYEYE services layanan cloud ;

 Dhukungan docking karo HVR / NVR, dhukungan protokol Onvif standar ;

Skenario aplikasi :

Cocog kanggo dalan, gudang, parkiran lemah, bar, pipa, taman

Kayata papan sing kurang cahya utawa ora ana lingkungan cahya lan kualitas gambar definisi tinggi dibutuhake. 

Model No.N813X-200W-3.6MM

Parameter

Kamera

Model Ora.:

N813X-200W-3.6MM

Sensor

2.0MP, 1/3 ″ CMOS katerangan kurang

Pencahayaan minimal

Werna : 0,01Lux @ (F1.2, AGC ON); 0 Lux karo IR
B / W : 0,001 Lux @ (F1.2, AGC ON), 0 Lux kanthi IR

Rana

1/50 (1/60) S-1 / 10.000S

Lensa

HD 3.6mm@F2.0

Jinis antarmuka lensa

M12

Mode awan lan wengi

Dhukungan IR-CUT

 

Gambar

Gambar maksimal

1920 * 1080

 

FPS

PAL: 1080P @ 25fp
NTSC: 1080P @ 30fps

Setelan gambar

Jenuh, padhang, kontras bisa diatur liwat klien utawa browser

Standar komprèsi

Standar komprèsi

H.264X / H2.65AI Kompresi enkoding video

Tingkat bit output sing dikompres

0,1Mbps ~ 4Mbps

Standar kompresi audio

G711a

Fitur jaringan

Fungsi panyimpenan

Panyimpenan Jaringan

Alarm cerdas

Deteksi gerakan, ilang video, sambungan kabel jaringan, konflik alamat IP

Kesepakatan sing ndhukung

Transmisi nirkabel Wi-Fi (dhukungan protokol nirkabel IEEE802.11b / g)

Fungsi umume

Anti-kedhep, dual stream, deg-degan, proteksi sandhi

Audio I / 0

Speaker 3W internal

Liyane

Suhu operasi

-10 ℃ - + 60 ℃

 

工 Kelembapan kerja

10% -90% RH

Adaptor

DC12V ± 10%

Jarak IR

4 pcs IR Leds; Leds putih 4 pcs: 15-20 meter;

 

Kekuwatan

MAX 6W

 

Tingkat proteksi

IP66


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan