Warta

  • 10 Ways to Secure Your Home from Burglary

    10 Cara Ngamanake Omah Sampeyan Saka Burglary

    Kabeh wong ngerti pentinge njaga omah kanthi aman. Jinis keamanan sing bener bisa nglindhungi sampeyan, wong sing sampeyan tresnani lan barang-barang sampeyan saka pencurian lan jinis break-in liyane sing bisa uga kasar. Untunge, ana akeh perkara sing bisa ditindakake kanggo nambah keamanan ...
    Waca liyane
  • Battery Powered Security Camera or Solar Powered Security Camera?

    Kamera Keamanan Daya Batere utawa Kamera Keamanan Tenaga Surya?

    Kamera keamanan surya lan kamera keamanan bertenaga batere minangka rong pilihan kanggo ngawasi lan ngawasi properti ing lokasi geografis sing adoh lan angel. Nalika piranti sing wis berkembang banget kasedhiya ing kaloro kategori kasebut, bedane yaiku kepiye carane mbutuhake kekuwatan. W ...
    Waca liyane
  • Introduction to the characteristics and advantages of the temperature measurement and face recognition integrated machine

    Pambuka karakteristik lan kaluwihan pangukuran suhu lan mesin integral pangenalan rai

    Kanggo nyegah panyebaran virus, pangukuran suhu manual digunakake ing pirang-pirang panggonan, sing duwe kekurangan efisiensi rendah lan risiko dhuwur. Pangukuran suhu generasi kaping loro Aopvision lan pangenalan rai kabeh-ing-siji mesin nggunakake modul infra merah presisi tinggi ...
    Waca liyane