Produk

  • 8CH 720P/1080P HD Wifi NVR Kits

    8CH 720P / 1080P HD Wifi NVR Kit

    Detail Produk: rekaman 1.8CH 1080P, puter maneh wektu nyata 8CH. 2. Plug kamera IP lan mainake, ora butuh pasangan Wifi, sambungan sing stabil kanthi jarak sing adoh. 3.1 WAN port, ora ana port LAN sing nyisakke, port USB USB HDMI / VGA / mouse. 4.1 / 3 ″ 530 1.0M CMOS Sensor, 720P / 960P / 1080P 25FPS, 3.6mm X8 lensa, H.265 AI cerdas, potret rai otomatis. 5. hibrida kabel lan nirkabel, dicocogake karo macem-macem skenario; 6. Awan P2P esee, detik remot disambungake, push pesen. WIFI NVR Model 960P 1080P S ...
  • 4CH 720P/1080P HD Wifi NVR Kits

    4CH 720P / 1080P HD Wifi NVR Kit

    Detail Produk: rekaman 1.4CH 1080P, puter maneh wektu nyata 4CH. 2. Plug kamera IP lan mainake, ora butuh pasangan Wifi, sambungan sing stabil kanthi jarak sing adoh. Pelabuhan 3.1WAN, ora ana port LAN ganti, HDMI / VGA / mouse port USB dobel. 4.1 / 3 ″ 530 1.0M CMOS Sensor, 1080P 25FPS, 3.6mm X4 lensa, H.265 AI cerdas, motret rai otomatis. 5. Hibrida kabel lan nirkabel, dicocogake karo macem-macem skenario; 6. Awan P2P esee, detik remot disambungake, push pesen. WIFI NVR Model 4CH WIFI NVR Layar N ...
  • 8CH 720P/1080P HD Wifi NVR Kits with Screen

    8CH 720P / 1080P HD Wifi NVR Kit kanthi Layar

    Detail Produk: 1.8CH 1080P Wifi NVR Kit kanthi layar tutul rekaman 2.8CH 1080P, puter maneh wektu nyata 8CH. 3. Plug kamera IP lan mainake, ora butuh pasangan Wifi, sambungan sing stabil kanthi jarak sing adoh. 4. Port 1 WAN, ora ana port LAN ganti, HDMI / VGA / mouse port USB dobel. 5. 1/3 ″ 530 1.0M CMOS Sensor, 720P / 960P / 1080P 25FPS, 3.6mm X8 lensa, H.265 AI cerdas, potret rai otomatis. 6. Dhukungan VGA, output HD HD bebarengan; 7. Dhukungan ONVIF; ngakses pihak katelu; 8. Ndhukung macem-macem tech cloud ...
  • 4CH 720P/1080P HD Wifi NVR Kits with Screen

    4CH 720P / 1080P HD Wifi NVR Kit kanthi Layar

    Detail Produk: 1.4CH 1080P Wifi NVR Kit kanthi layar tutul rekaman 2.4CH 1080P, puter maneh wektu nyata 4CH. 3. Plug kamera IP lan mainake, ora butuh pasangan Wifi, sambungan sing stabil kanthi jarak sing adoh. 4. Port 1 WAN, ora ana port LAN ganti, HDMI / VGA / mouse port USB dobel. 5.1 / 3 ″ 530 1.0M CMOS Sensor, 1080P 25FPS, 3.6mm X4 lensa, H.265 AI cerdas, motret rai otomatis. 6. Dhukungan VGA, output HD HD bebarengan; 7. Dhukungan ONVIF; ngakses pihak katelu; 8. Dhukungan macem-macem teknologi maya, n ...
  • WiFi battery Camera-CG1

    Kamera baterei WiFi-CG1

    ◆ Upgrade firmware online, lan nganyari fungsi lan pengalaman sing padha ◆ Algoritma kompresi video H.265 Standar sing bisa ngirim video definisi tinggi ing jaringan kanthi bandwidth sing sempit; video definisi tinggi lokal kanthi kualitas gambar dhuwur lan streaming sithik sing ndhukung presentasi sing luwih lancar tanpa memedi. ◆ Interkom swara rong arah didhukung; kumandhang diilangi; swara ditindhes. ◆ Kompatibel karo Android; ngawasi wektu nyata remot didhukung karo cerdas IOS ...
  • PT Cameras

    PT Kamera

    Fitur kamera N811X-200W-3.6MM 2M Wifi : Sensor CMOS katerangan kurang saka 2M 1/3 ”process Proses 28NM sing luwih maju duwe konsumsi daya sing luwih murah, resolusi 1080P sing luwih dhuwur, stabilitas lan reliabilitas, lan gambar sing bening lan apik banget .0: Saklar otomatis ICR kanggo entuk ngawasi awan lan wengi shut Rana elektronik otomatis, cocog kanggo lingkungan pemantauan sing beda distance Jarak IR: LED daya dhuwur 6 pcs 灯 8 ~ 15meter ; Dhukungan WDR, fungsi nyuda swara 3D ; H.265AI ...
  • Mini PTZ

    PTZ Mini

    N813X-200W-3.6MM 2.0MP 2.5 inci fitur PTZ WiFi 1080P njero ruangan / ruangan : 2.0MP, 1/3 sensor Sensor CMOS katerangan sithik process Proses 28NM HD nduweni konsumsi daya, stabilitas lan reliabilitas sing luwih murah, resolusi 1080P sing luwih dhuwur, gambar bening lan alus Lens Lensa khusus HD 3.6mm@F2.0; Ngalih otomatis ICR, ngerteni ngawasi awan lan wengi shut Rana elektronik otomatis, adaptasi karo lingkungan pemantauan sing beda distance Jarak inframerah: 4 lampu LED daya dhuwur 4 lampu putih 15 meter nganti 20 ketemu ...
  • Bullet Cameras

    Kamera Peluru

    N9516XF-200W 2M Bullet H.265AI Seri kamera jaringan nirkabel tandha pindho Fitur : 2.0M 1 / 2.7 ″ Sensor CMOS Scan Progresif resolution Resolusi HD 1080P, gambar jelas clear apik banget lens lensa HD Eksklusif kanggo garis lintang super 4mm@F2.0 Rana elektronik otomatis, cocog kanggo lingkungan ngawasi sing beda distance Jarak IR: 2 pcs led led, 4 pcs led: 30-40 meter design desain IP65 Dhukungan WDR, fungsi nyuda swara 3D, kompresi video H.265, ...
  • USB Web Cameras

    Kamera Web USB

      HD 1080p Black 30fps USB Interface Webcam Microphones for Laptop Feature: Jeneng produk: USB live camera, plug and play Nomer produk: USB200 Fitur teknis produk: 1. Mikropon internal, swara sampeyan bisa dirungokake kanthi cetha sajrone 10 meter. 2. Kualitas apik lan penampilan sing apik. 3. Kepala bisa diputer kanthi bebas munggah lan mudhun 85 derajat, lan sudut bisa diatur kanthi gampang. 4. lensa optik khusus, presisi tinggi. 5. Dirancang kanggo laptop lan desktop. 6. Otomatis ...
  • WiFi battery Camera-Snap 11S

    Baterai WiFi Kamera-Snap 11S

    ◆ Upgrade firmware online, lan nganyari fungsi lan pengalaman sing padha ◆ Algoritma kompresi video H.265 Standar sing bisa ngirim video definisi tinggi ing jaringan kanthi bandwidth sing sempit; video definisi tinggi lokal kanthi kualitas gambar dhuwur lan streaming sithik sing ndhukung presentasi sing luwih lancar tanpa memedi. ◆ Interkom swara rong arah didhukung; kumandhang diilangi; swara ditindhes. ◆ Kompatibel karo Android; ngawasi wektu nyata remot didhukung karo cerdas IOS ...
  • Access Control Camera  (Face Recognition/Temperature Indicator)

    Akses Kontrol Kamera (Pangenalan Wajah / Indikator Suhu)

    Fitur: - Deteksi suhu awak kanthi otomatis tanpa kontak, sikat rai manungsa lan tindakake akuisisi suhu manungsa kanthi presisi tinggi sekaligus, efek cepet lan dhuwur - Rentang pangukuran suhu 30-45 (℃) Akurasi ± 0,5 (℃) - Otomatis ngenali personel sing ora katutup lan menehi peringatan wektu nyata - Dhukungan pangukuran suhu jarak tengah lan peringatan wektu nyata suhu dhuwur - Dhukungan data suhu SDK lan docking protokol HTTP - Registrasi lan rekam kanthi otomatis ...
  • Access Control Camera  (Face Recognition/Temperature Indicator)

    Akses Kontrol Kamera (Pangenalan Wajah / Indikator Suhu)

    Fitur: - Deteksi suhu awak kanthi otomatis tanpa kontak, sikat rai manungsa lan tindakake akuisisi suhu manungsa kanthi presisi tinggi sekaligus, efek cepet lan dhuwur - Rentang pangukuran suhu 30-45 (℃) Akurasi ± 0,5 (℃) - Otomatis ngenali personel sing ora katutup lan menehi peringatan wektu nyata - Dhukungan pangukuran suhu jarak tengah lan peringatan wektu nyata suhu dhuwur - Dhukungan data suhu SDK lan docking protokol HTTP - Registrasi lan rekam kanthi otomatis ...