PT Kamera

Katrangan singkat:


Detail Produk

N811X-200W-3.6MM

 2M Kamera wifi

Fsifat

 2M 1/3 "sensor CMOS katerangan sithik

 Proses canggih 28NM duwe konsumsi daya sing luwih murah, resolusi 1080P sing luwih dhuwur, stabilitas lan keandalan, lan gambar sing jelas lan apik ;

 HD eksklusif 3.6mm@F2.0:

 Saklar otomatis ICR kanggo entuk ngawasi awan lan wengi ;

 Rana elektronik otomatis, cocog kanggo lingkungan ngawasi sing beda ;

 Jarak IR: LED 6mm daya dhuwur 灯 8 ~ 15meter ;

 Dhukungan fungsi nyuda swara WDR, 3D ;

 Teknologi kompresi video H.265AI, kualitas gambar dhuwur, tingkat sithik ;

 Dhukungan ngawasi remot ponsel (iOS, Android) ;

 Akses multi-browser (IE 、 Chrome 、 Firefox 、 Safari) ;

 Tumpukan informasi dhukungan (Kayadene : ID 、 IP 、 DDNS) ;

 Dhukungan WEB 、 CMS 、 VMS 、 MYEYE service layanan cloud ;

 Dhukungan docking karo HVR / NVR , ndhukung protokol Onvif standar ;

Skenario aplikasi

Cocog kanggo dalan, gudang, parkir undergroud, bar, pipa, taman lan papan liyane kanthi cahya sithik utawa ora ana cahya lan mbutuhake kualitas gambar HD.

Nomer model

H811X-200W-3.6MM

Dsheet sheet

Kamera

Model

N811X-200W-3.6MM

 

Jinis sensor

200 万 1/3 ″ sensor CMOS katerangan kurang

 

Min katerangan

Werna : 0,01Lux @ (F1.2, AGC ON); 0 Lux karo IR
B / W : 0,001 Lux @ (F1.2, AGC ON), 0 Lux kanthi IR

Rana

1/50 (1/60) S-1 / 10.000S

 

Lensa

HD lensa eksklusif 3.6mm@F2.0

Antarmuka lensa

M12

 

D / N ngalih

Dhukungan IR-CUT

 

Gambar

Ukuran gambar maksimal

1920 * 1080

 

Tingkat pigura

Mode PAL: 1080P @ 25fp
Mode NTS: 1080P @ 30fps

Setelan gambar

Jenuh, padhang lan kontras bisa diatur karo klien utawa browser

Standar komprèsi

Standar komprèsi

H.264X / H2.65AI kompresi coding video

 

Tingkat bit output sing dikompres

0,1Mbps ~ 4Mbps

 

Standar kompresi audio

G711a

 

Fungsi jaringan

Panyimpenan

Panyimpenan jaringan

Alarm cerdas

Deteksi gerakan, kerugian video, kabel rusak, konflik alamat IP

Protokol dhukungan

Transmisi nirkabel Wi-fi (dhukungan protokol nirkabel IEEE802.11b / G)

Umume

Anti-kedhep, stream kode dobel, deg-degan, proteksi sandhi

Audio I / 0

Speaker internal

Spesifikasi umum

Suhu kerja

-10 ℃ - + 60 ℃

 

Kelembapan kerja

10% -90% RH

Pasokan listrik

DC5V ± 10%

Jarak IR

6 pcs LED "IR1": 8-15meter;

 

Konsumsi daya

MAX 3W

 

Tingkat proteksi

NO

Bobot gundhul

310g

 

Ukurane

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan