Kamera Web USB

Katrangan singkat:


Detail Produk

H0f4004185f2a4c399f9cea1072b0a0b23.jpg_.webp H07d4672f30b24edf8eb0e2b1cf34db0bi.jpg_.webp H09a532b19f784dc89dae421a220bdc9c0.jpg_.webp H20ca0422cc81426bb0ad69215d9c3d643.jpg_.webp H45e33fef2602438bb491f8348e3eed41A.jpg_.webp H277e229c767f44caadbc912693e36e0fl.jpg_.webp H71431de880ba4b6abcaeede66596f24dA.jpg_.webp H1766297ba14c48baaf9cde2c13879aa2Q.jpg_.webp Ha7f4ffde50f543d2af440adad931386ey.jpg_.webp Hb470567c4f1d416a812f40d21bab33f6G.jpg_.webp Hd3316bab328b42e5a5959689d915cc5aA.jpg_.webp

 

HD 1080p Black 30fps USB Interface Webcam Microphone Built-In kanggo Laptop

 

 Fitur:
 Jeneng produk: USB live camera, plug and play 

 Nomer produk: USB200

 Fitur teknis produk:

1. Mikropon internal, swara sampeyan bisa dirungokake kanthi cetha sajrone 10 meter.
2. Kualitas apik lan penampilan sing apik.
3. Kepala bisa diputer kanthi bebas munggah lan mudhun 85 derajat, lan sudut bisa diatur kanthi gampang
4. Lensa optik khusus, presisi tinggi.
5. Dirancang kanggo laptop lan desktop.
6. Imbang putih otomatis, koreksi warna otomatis.
7. Dawane fokus sing bisa diatur kanthi manual.
8. Ndhukung Windows 2000 / XP / window7 / win8 / window10 / Vista 32-bit lsp.
9. Dhukungan CC2000, konferensi web, WEChat, WhatsApp, Yahoo Messenger lan Skype.

Gunakake sensor gambar definisi tinggi SN9C2279S + F23, resolusi efektif nganti 1920 * 1080 / 30FPS, dhukungan njupuk audio, driver tanpa kamera, plug and play, dhukung sistem Windows / Android / Linux, dhukungan format gambar MJPEG, kamera bisa uga Pengajaran online, siaran langsung, konferensi video, obrolan video, peralatan eksternal TV cerdas.

 Produk Parameter
Sensor

1/2,9 F23

Chipset

SN9C2279S

Piksel Efektif

1920 × 1080

Resolusi Horisontal

200W

Rasio S / N

> 50dB

Streaming Video

MJPEG : 1920 * 1080

Tingkat Frame

30FPS

Rana Elektronik

Otomatis

Protokol

UVC / UVA

Output Video

Streaming Video USB

Tegangan Operasi

DC5V / 160mA ± 6mA

Lingkungan kerja

-20 ℃ - 60 ℃

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan