Kamera Web USB

  • USB Web Cameras

    Kamera Web USB

      HD 1080p Black 30fps USB Interface Webcam Microphones for Laptop Feature: Jeneng produk: USB live camera, plug and play Nomer produk: USB200 Fitur teknis produk: 1. Mikropon internal, swara sampeyan bisa dirungokake kanthi cetha sajrone 10 meter. 2. Kualitas apik lan penampilan sing apik. 3. Kepala bisa diputer kanthi bebas munggah lan mudhun 85 derajat, lan sudut bisa diatur kanthi gampang. 4. lensa optik khusus, presisi tinggi. 5. Dirancang kanggo laptop lan desktop. 6. Otomatis ...