Baterai WiFi Kamera-Snap 11S

Katrangan singkat:


Detail Produk

◆ Upgrade firmware online, lan nganyari fungsi lan pengalaman sing sinkron

◆ Algoritma kompresi video H.265 standar supaya bisa ngirim video definisi tinggi ing jaringan kanthi bandwidth sempit; video definisi tinggi lokal kanthi kualitas gambar dhuwur lan streaming sithik sing ndhukung presentasi sing luwih lancar tanpa memedi.

◆ Interkom swara rong arah didhukung; kumandhang diilangi; swara ditindhes.

◆ Kompatibel karo Android; ngawasi wektu nyata remot didhukung karo terminal cerdas IOS

◆ Resolusi dhuwur 2-Megapiksel (1920X1080) kanggo kualitas gambar sing jelas

◆ Lampu sumber kaping pindho kanggo sesanti wengi (jarak pandhangan wengi = 7 m) kalebu lampu infra merah / sumber cahya putih; gambar warna sing kasedhiya kanggo sesanti wengi.

◆ Baterei lithium sing bisa diisi ulang kanthi fungsi umur batere suwene nganti 6 wulan kanthi kahanan normal lan bisa tahan suwene 12 wulan.

◆ 2.4G Wi-Fi didhukung (IEEE802.11b / g / n)

◆ Gambar kanthi otomatis dibalik nganggo arah instalasi piranti (G-SENSOR)

◆ Storage cloud, kertu SD mikro (nganti 128GB) lan rekaman video ponsel didhukung

◆ Koneksi cerdas kode QR lan alokasi jaringan didhukung

◆ Ndhukung deteksi kontur manungsa, zona kegiatan, push cerdas lan snapshot pet

◆ Desain IP65 anti banyu lan anti banyu kanggo instalasi sing gampang; krenjang karo 1/4 sekrup universal lan krenjang magnetik sing didhukung.

Snap 11S
Kamera
Sensor gambar 1 / 2.9 '' 2Megapixel CMOS
Piksel efektif 1920 (H) * 1080 (V)
Rana 1/25 ~ 1 / 100.000
Min madhangi Werna 0,01Lux@F1.2
Ireng / Putih 0,001Lux@F1.2
Jarak IR Visibilitas wengi nganti 10m
Dina / Wengi Otomatis (ICR) / Warna / B / W
WDR DWDR
Lensa 3.2mm@F2.0, 130 °
Video & Audio
Komprèsi H.264
Tingkat bit 32Kbps ~ 2Mbps
Input / output audio Bulit-in Mic / Speaker
Jaringan
Pemicu weker Deteksi gerakan sing cerdas, dukung PIR
Protokol Komunikasi TCP / IP, HTTP, DHCP, DNS
Protokol antarmuka Pribadi
Wireless 2.4G WIFI (IEEE802.11b / g / n)
OS telpon seluler sing didhukung iOS 8 utawa luwih anyar, Android 4.2 utawa luwih anyar
Keamanan Otentikasi pangguna, enkripsi piranti lunak
Baterai & PIR
Batere Baterai Li sing bisa diisi ulang 9400mAh
Konsumsi siyaga 250μA
Konsumsi kerja 300mA (LED IR dipateni)
Wektu siyaga 10 wulan
Wektu kerja 3 wulan (10 kaping tangi saben dina)
Deteksi PIR 9m Maks, 140 °
Umume
Suhu operasi −20 ° C nganti 50 ° C
Pasokan listrik DC 5V / 1A
Aksesoris opsional Panel surya 5W
Rating IP IP65
Panyimpenan Kertu SD (Max.128G), panyimpenan maya
Ukuran  
Bobot net  

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan