Kamera Wifi

  • PT Cameras

    PT Kamera

    Fitur kamera N811X-200W-3.6MM 2M Wifi : Sensor CMOS katerangan kurang saka 2M 1/3 ”process Proses 28NM sing luwih maju duwe konsumsi daya sing luwih murah, resolusi 1080P sing luwih dhuwur, stabilitas lan reliabilitas, lan gambar sing bening lan apik banget .0: Saklar otomatis ICR kanggo entuk ngawasi awan lan wengi shut Rana elektronik otomatis, cocog kanggo lingkungan pemantauan sing beda distance Jarak IR: LED daya dhuwur 6 pcs 灯 8 ~ 15meter ; Dhukungan WDR, fungsi nyuda swara 3D ; H.265AI ...
  • Mini PTZ

    PTZ Mini

    N813X-200W-3.6MM 2.0MP 2.5 inci fitur PTZ WiFi 1080P njero ruangan / ruangan : 2.0MP, 1/3 sensor Sensor CMOS katerangan sithik process Proses 28NM HD nduweni konsumsi daya, stabilitas lan reliabilitas sing luwih murah, resolusi 1080P sing luwih dhuwur, gambar bening lan alus Lens Lensa khusus HD 3.6mm@F2.0; Ngalih otomatis ICR, ngerteni ngawasi awan lan wengi shut Rana elektronik otomatis, adaptasi karo lingkungan pemantauan sing beda distance Jarak inframerah: 4 lampu LED daya dhuwur 4 lampu putih 15 meter nganti 20 ketemu ...
  • Bullet Cameras

    Kamera Peluru

    N9516XF-200W 2M Bullet H.265AI Seri kamera jaringan nirkabel tandha pindho Fitur : 2.0M 1 / 2.7 ″ Sensor CMOS Scan Progresif resolution Resolusi HD 1080P, gambar jelas clear apik banget lens lensa HD Eksklusif kanggo garis lintang super 4mm@F2.0 Rana elektronik otomatis, cocog kanggo lingkungan ngawasi sing beda distance Jarak IR: 2 pcs led led, 4 pcs led: 30-40 meter design desain IP65 Dhukungan WDR, fungsi nyuda swara 3D, kompresi video H.265, ...