Wifi Kit

  • 8CH 720P/1080P HD Wifi NVR Kits

    8CH 720P / 1080P HD Wifi NVR Kit

    Detail Produk: rekaman 1.8CH 1080P, puter maneh wektu nyata 8CH. 2. Plug kamera IP lan mainake, ora butuh pasangan Wifi, sambungan sing stabil kanthi jarak sing adoh. 3.1 WAN port, ora ana port LAN sing nyisakke, port USB USB HDMI / VGA / mouse. 4.1 / 3 ″ 530 1.0M CMOS Sensor, 720P / 960P / 1080P 25FPS, 3.6mm X8 lensa, H.265 AI cerdas, potret rai otomatis. 5. hibrida kabel lan nirkabel, dicocogake karo macem-macem skenario; 6. Awan P2P esee, detik remot disambungake, push pesen. WIFI NVR Model 960P 1080P S ...
  • 4CH 720P/1080P HD Wifi NVR Kits

    4CH 720P / 1080P HD Wifi NVR Kit

    Detail Produk: rekaman 1.4CH 1080P, puter maneh wektu nyata 4CH. 2. Plug kamera IP lan mainake, ora butuh pasangan Wifi, sambungan sing stabil kanthi jarak sing adoh. Pelabuhan 3.1WAN, ora ana port LAN ganti, HDMI / VGA / mouse port USB dobel. 4.1 / 3 ″ 530 1.0M CMOS Sensor, 1080P 25FPS, 3.6mm X4 lensa, H.265 AI cerdas, motret rai otomatis. 5. Hibrida kabel lan nirkabel, dicocogake karo macem-macem skenario; 6. Awan P2P esee, detik remot disambungake, push pesen. WIFI NVR Model 4CH WIFI NVR Layar N ...
  • 8CH 720P/1080P HD Wifi NVR Kits with Screen

    8CH 720P / 1080P HD Wifi NVR Kit kanthi Layar

    Detail Produk: 1.8CH 1080P Wifi NVR Kit kanthi layar tutul rekaman 2.8CH 1080P, puter maneh wektu nyata 8CH. 3. Plug kamera IP lan mainake, ora butuh pasangan Wifi, sambungan sing stabil kanthi jarak sing adoh. 4. Port 1 WAN, ora ana port LAN ganti, HDMI / VGA / mouse port USB dobel. 5. 1/3 ″ 530 1.0M CMOS Sensor, 720P / 960P / 1080P 25FPS, 3.6mm X8 lensa, H.265 AI cerdas, potret rai otomatis. 6. Dhukungan VGA, output HD HD bebarengan; 7. Dhukungan ONVIF; ngakses pihak katelu; 8. Ndhukung macem-macem tech cloud ...
  • 4CH 720P/1080P HD Wifi NVR Kits with Screen

    4CH 720P / 1080P HD Wifi NVR Kit kanthi Layar

    Detail Produk: 1.4CH 1080P Wifi NVR Kit kanthi layar tutul rekaman 2.4CH 1080P, puter maneh wektu nyata 4CH. 3. Plug kamera IP lan mainake, ora butuh pasangan Wifi, sambungan sing stabil kanthi jarak sing adoh. 4. Port 1 WAN, ora ana port LAN ganti, HDMI / VGA / mouse port USB dobel. 5.1 / 3 ″ 530 1.0M CMOS Sensor, 1080P 25FPS, 3.6mm X4 lensa, H.265 AI cerdas, motret rai otomatis. 6. Dhukungan VGA, output HD HD bebarengan; 7. Dhukungan ONVIF; ngakses pihak katelu; 8. Dhukungan macem-macem teknologi maya, n ...