8CH 720P / 1080P HD Wifi NVR Kit kanthi Layar

Katrangan singkat:


Detail Produk

Detail Produk:
1.8CH 1080P Wifi NVR Kit kanthi layar tutul

Ngrekam 2.8CH 1080P, puter maneh wektu nyata 8CH.

3. Plug kamera IP lan mainake, ora butuh pasangan Wifi, sambungan sing stabil kanthi jarak sing adoh.

4. Port 1 WAN, ora ana port LAN ganti, HDMI / VGA / mouse port USB dobel.

5. 1/3 ″ 530 1.0M CMOS Sensor, 720P / 960P / 1080P 25FPS, 3.6mm X8 lensa, H.265 AI cerdas, potret rai otomatis.

6. Dhukungan VGA, output HD HD bebarengan; 

7. Dhukungan ONVIF; ngakses pihak katelu; 

8. Dhukungan macem-macem teknologi cloud, push jaringan & pesen.

WIFI NVR
Model 960P 1080P
Layar Layar LCD HD 10,1 inci
Prosesor Prosesor industri profesional
Sistem operasi Sistem operasi Linux semat
Input video lan audio Input video jaringan 8CH 960P 8CH 1080P
Output video lan audio Output HDMI 1CH , Ngatasi daya: 1024 × 768 saben1280 × 1024.166 × 768 saben1440 × 900,1920x1080p, Dhukungan output audio
Output VGA 1CH , Ngatasi daya: 1024 × 768 saben1280 × 1024.166 × 768 saben1440 × 900,1920x1080p
Parameter codec video lan audio Resolusi video D1 / 960H / 720P / 960P 720P / 960P / 1080P
Puter maneh 4CH
Manajemen video Mode video / capture Rekaman video manual, rekaman video, deteksi obah, ngrekam video lan ngrekam weker
Mode puter maneh Muter maneh langsung, puter maneh biasa, puter maneh acara
Mode serep Serep biasa
HDD Jinis 1 SATA
Kapasitas maksimal HDD 4TB maksimal kasedhiya
Antarmuka eksternal Antarmuka jaringan 1RJ45 10M / 100M
Antarmuka audio Port headphone 3,5mm (opsional)
Antarmuka USB 1 USB2.0
Manajemen jaringan Protokol jaringan UPnP 、 SMTP 、 PPPoE 、 DHCP…
Liyane Kekuwatan DC 12V 2A
Tingkat kerja 5W
WIFI IPC
Model 720P 960P 1080P
Prosesor Prosesor industri profesional
Sistem operasi Sistem operasi Linux semat
Sensor 1/4 "CMOS 1/3 "CMOS 1/3 "CMOS
Rasio S / N > 39,1 dB
Ngatasi daya 1280 x 960 4: 3 1280 x 960 4: 3 1920 × 1080 16: 9
Pencahayaan minimal Werna: 0,1 Luks
B / W: 0,01 Lux
Lensa kamera 4mm / 6MM
OSD Tanggal Wektu & Judhul
Imbang putih Otomatis
Dina & Wengi Otomatis / Warna / BW
3D-DNR Otomatis
Pangilon / Flip Urip / Pateni
Masking Privasi 4 Zona Bisa Dipilih
Tingkat proteksi petir IEC61000-4-5 Standar
Input daya DC12V-1A
Sampah daya ≤6W
Antarmuka RJ45 / WIFI 802.11b / g / n
Frekuensi audio Output garis buntut audio (opsional)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan